Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


maandag 17 december 2012

Midwinterwol Winschoten


Dit jaar ben ik naar Midwinterwol in Winschoten geweest. Wat een luilekkerland voor wolliefhebbers! Deze wolletjes zijn van de Dutch Wool Diva's, verrukkelijke kleuren!

Er waren allerlei hele lieve mensen met kramen vol met de prachtigste garens zoals bij Marijke van der Duijs met Myrthe. Bedankt voor de hulp hiervoor. ;)
Het was een prima markt, met heel veel lieve mensen waar we veel mee gelachen hebben. Oja, die muts van Iboy ga ik zeker maken, al is het niet van het wolletje dat ik daar kocht. ;)
Dat vest van Hanke Hofstra is super en gelukkig mochten we het uitgebreid bewonderen.

 Dan wilde ik de Dutch Wool Diva's nogmaals bedanken voor het speciaal willen verven van het allerzachtste garen en dat ik dus nog te goed heb!
Ook wilde ik Rosa Hultink bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik mocht dit perfecte helder paarse garen meenemen als ik het geld thuis maar overmaakte. Maar de angorageitenfokkerij van de Klosse, zal ik hierdoor niet gauw vergeten!
Natuurlijk was er nog veel meer te zien van heel groot naar heel klein.
Van heel bijzonder naar jammer.

Bij de entree stonden twee lamaatjes, zo schattig! Op deze foto leek het wel een tweekoppige soort. ;)
Dit is de bagger waar je doorheen moest om weer in je auto te kunnen stappen. Maar als je dan in je auto zat met de oogst voor je, dan was dat het helemaal waard!


Een supergeslaagde dag, ook dankzij mijn hele lieve vriendin en haar man. Ik voelde me echt verwend, dank jullie wel! Volgend jaar gaan we weer hé!


12 opmerkingen:

conny's quilts en creaties zei

Wat een geweldige markt en mooi wol, ik zou spontaan weer naar de breipennen grijpen! Prachtig

baukje zei

Oh Gini, wat erg dat je dit laat zien. Ik had ook mee gewild!!!!! Wat een PRACHTIG garen allemaal, echt een snoepwinkeltje. Ik ga maar om mezelf te troosten op de verschillende sites kijken......

Pauline zei

Dankjewel voor het mooie verhaal en de prachtige foto's, ik zit met spanning te wachten op de werkstukken die uit deze strengen zullen ontstaan.

Lies Koster zei

Wauw wat praschtig!!! Dit is héél inspirerend, die prachtige kleuren en je beschrijving van de zachtheid ervan! Heel erg bedankt. Ik zal zeker doorlinken naar de aangegeven personen.

Corina zei

Het plezier straalt gewoon door de tekst heen en van de foto's af, fijn Gina!

Joke zei

Wat een heerlijk verslag van een heerlijke dag! Mijn lieve man laat je groeten :) en ja, volgend jaar weer!

christina zei

Het je geen plattegrond meegenomen van de standhouders? Aan de tribune te zien stonden ze in de eerste rij. Hierbij de namen van de eerste rij, dan weet je het vast wel weer.

Q-art,Iboy, Made by truida, Wol"n draad, Cosy Corners, Golden Haand, Altelier Lindelciht, Flet-4-you, Marijke van der Duijs

Gingini zei

Dankjewel Christina! Het was dus Wol 'n draad. Ik had het papier al te vlug opgeruimd. ;)

Gingini zei

Jippie! Ik ga maar vast sparen! :)

Low Lands Legacy zei

Beste Gini(?),
Prachtige reportage. Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad. Op onze site staan nog meer foto's en een overzicht van de standhouders. (www.lowlandslegacy.nl/page/midwinterwol). Er zijn ongeveer 650 bezoekers geweest. Volgend jaar is de 4e Midwinterwol op 14 december.

Met vriendelijke groet,
Hans & Gerrie (Low Lands Legacy)

P.s. Je 1e foto links bovenaan is Marijke van der Duijs met haar dochter Myrthe. Bart & Francis waren verhinderd wegens plotselinge familieomstandigheden.

Maria zei

Wat een leuk verslag van een heerlijke dag, en je hebt mooie foto's gemaakt! De grote deken is precies op tijd afgekomen. Ik ga er een tapijt van vilten - dat kan je dan volgend jaar zien! Met vriendelijke groet, Maria

Anoniem zei

Een heerlijk dagje met een mooie buit en gekregen en genomen vertrouwen! dat geeft ook een goed gevoel.

Een reactie posten