Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zaterdag 17 augustus 2013

Kastopruiming en updatesEven een update om te laten zien dat ik echt nog wel wat doe. ;) Als eerste de Yappity Yap, die zit helemaal in elkaar en is ook al gedubbeld met de lattenmethode natuurlijk. Axel had de deken al in bezit genomen voordat hij goed en wel op de grond lag. ;) Dat quiltje ligt te wachten tot ik ga quilten. 

Dan heb ik heel veel tijd gespendeerd aan het zoeken naar mijn groene garens. Niet te geloven waar ik ze opgeruimd had; in de koektrommel! Maar ook dat staat weer klaar om verder te gaan met de Home street.

Met dat mooie weer heb ik lekker in de tuin gewerkt en tussendoor even een wasje gedaan. Dit is wat overblijft van de Rode wolk shawl als hij in de Eucalan ligt. Klein hè.
Dat middel bevalt prima, het ruikt goed, is eenvoudig in gebruik en je hoeft het niet uit te spoelen. Voortaan ga ik dit gebruiken.Mooi op maat geblockt op de yogamat. Ideaal, die grote blokken! Met die hoge temperaturen buiten, vond ik het niet nodig om er extra handdoeken onder te doen. Zo was het ook zo droog. Het enige probleem was, om er de hond en de kat bij weg te houden. ;)

Met hier het resultaat, een hele mooie gehaakte laceshawl, affo nr. 1. Geblockt zie je het patroon van de Lacy Feather and Fan Pattern veel beter.


Maar ik heb nog meer gedaan hoor. Dit is mijn wasmand met daarin heet water van 60 graden en Retayne. Dat moet het bloeden van de stof tegengaan. Dit zijn paarse en rode batikjes voor de Love Entwined, want ja, daar ben ik echt voor gevallen.  De basisstof heb ik ook binnen, dus zodra ik tijd heb en ik niet in de tuin kan, ga ik aan de slag. 


Leuk wasje hè. Ik zie ook dat ik nodig de haag moet snoeien!

Mijn vakantietas ligt gevoerd en wel te wachten tot ik hem afmaak. Nog maar even werk en toch nog niet af!


Mijn vakantiegranny's zijn omgehaakt met Zeeman garen in een bijpassend kleurtje. Maar niet alleen de kleur is ok, de zachtheid is geweldig! Affo nr. 2.

 Affo nr. 3 van dit logje is deze shawl. Hij is gemaakt van Zeeman baby soft acryl uit voorraad en was zomaar klaar.
Het patroon is de Vintage Fan Ripple Stitch Pattern waar ik meteen voor viel. Ik kan me echt wel voorstellen dat je hier een hele deken van haakt.
Mooie zigzag oftewel ripple hè.
Deze shawl is helemaal voor mezelf en nu heb ik geloof ik voorlopig genoeg shawls. ;)
Alhoewel, ik heb nog wat brei-ufo's, je weet maar nooit!


Morgen even uitrusten en een beetje aan een mystery breien en dan moet ik maandag nodig met de speldenkussens aan de slag voor de bloghop. Als tussendoortje de granny shrug tutorial.
Nee, ik verveel me nog niet. ;)

7 opmerkingen:

Frederika zei

Nou zeg wat is daar veel gemaakt . Een bezige bij hoor. Superprojecten die nog even een finishing touch nodig hebben. Groetjes Frederika

Corina zei

Wow, wat veel, en wat mooi allemaal. Ik ben wég van je rode wolk!

Liz zei

Wow, I LOVE your red lace shawl! Very nice pattern!

blauwruitje zei

Oef wat een arbeid heb je verricht en allemaal van die leuke dingen.

baukje zei

Allemensen, wat een projecten heb jij liggen en inmiddels ook afgemaakt. En ik weet zeker dat er nog veeeeeeeeeeeel meer ligt te wachten. Ik kan dat niet hoor zou er bloednerveus van worden al die verschillende werkjes ......

Pauline zei

Wat een heerlijkheden op je blog, je bent ook zo veelzijdig!
Ik wil je alvast heel veel succes wensen met je LE.

Rita Janssen zei

Wow, wat heb jij hard gewerkt zeg! Allemaal afgewerkte mooie leuke dingen die je ons toont, of bijna af :) maar dat komt ook vast in orde.
Je rode sjaal is echt waaauw hoor! Maar ook de andere gehaakte isprachtig.
Knap werk Ginni!
Grtjes, rita.

Een reactie posten