Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


woensdag 25 september 2013

Het is bijna zover!

Voorlopig is dit echt de laatste blog hop hoor! Want eigenlijk heb ik hier helemaal geen tijd voor! Maar, o wat is het toch leuk om te doen! Heerlijk inspirerend! Helemaal omdat retro echt helemaal mijn ding is natuurlijk. :D

Dan heb ik nu de tijd om weer aan de slag te gaan met mijn gewone projecten. Eventjes maar, want oktober wordt de opruim, weggeef, weggooi en verkoop maand. Er moet weer ruimte in mijn kasten komen voor nieuwe projecten. :) Hieronder nog even een update van mijn onderweg haakwerkje. Het baby alpaca garen is op en ik ben aan de andere kant van de beginrij begonnen met de zijde in pink. Echt een heel ander garen, maar zacht!! En nee, die komt niet in de verkoop. ;)Bovenaan bij de tabbladen heb ik als laatste tabblad mijn winkeltje toegevoegd onder de naam Shop Gingini. Gewoon een linkje naar Marktplaats, waar ik al een poosje wat overbodige spullen verkoop. Daar komen dan alle verkoopspullen die ik hier zal laten zien. Niet alleen handwerk hoor, maar ook dingen die ik over de jaren verzameld heb en nu toch echt weg moeten.

Dus hier is de lijst met de linkjes voor deze blog hop. Ik ben heel benieuwd wat de anderen ervan gemaakt hebben! Ik ben 27 september aan de beurt, tot dan!


September 25


September 26


September 27


September 30October 1


October 2


October 3

October 4
2 opmerkingen:

Pauline zei

Spannend, ik verheug me erg op je blog hop werkstuk!
Veel plezier met opruimen, ik doe ook mee, gezellig!

Marian zei

Way Cool, I like it alot.

Een reactie posten