Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


maandag 23 mei 2011

Het verdraaide colletje

Afgelopen winter kreeg ik een restje garen en heb een colletje op de pennen gezet. Niks bijzonders, alleen was ik even vergeten hoe die Möbius nog maar ging. Gewoon meegenomen naar de wachtkamer waar ik toen tijden door moest brengen en heb wat aangeknooid, zoals ze dat zo mooi zeggen. Thuis bleek het ding toch wel heel raar inelkaar te zitten en heb het in een hoek gegooid (wel in een zakje).

Waarom dit verhaal? Nou, omdat ik zo verschrikkelijk graag met dat lekker lacegaren uit mijn voorraad wil gaan breien. Bijvoorbeeld de Malagbrio in paars...  om te smullen! Het liefst een beetje een moderne shawl bijvoorbeeld deze Summit. :)


Dit is een plaatje van Ravelry, als je lid bent dan lukt dit linkje vast wel. Dit zou ik wel een hele leuke shawl vinden en nog dragen ook! Want hoe kunstig de meeste shawls ook zijn, ik kan me niet voorstellen dat ik ze ga dragen. ;)

Oftewel, ik heb dat verdraaide colletje toch maar af gemaakt en tot mijn verbazing zit het nog prima ook! Mooi zo! Weer iets afgemaakt! Nummer 3 van mijn UWYH-lijst!Hier is hij dan, zwaar overbelicht, maar hij is dus zwart en ik zal hem waarschijnlijk nog dragen ook. Maar nu nog niet! Ik ga nu eerst maar eens bedenken wat ik met welk garen precies wil gaan maken. Heerlijk werkje!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Die shawl op het plaatje is een plaatje, maar jouw colletje mag er ook zijn.
Een paar maandjes nog wachten voor je je colletje gaat dragen.

Chrissie zei

Hahahahaha, die Gini!!!!
Maar meid, het is een prima sjaal geworden, en op je fietsje in de herfst zul je er veel plezier van gaan hebben.
Ik vind hem super geworden!!!
Knuf en op naar nummer 4!!!
Chrissie

Joke zei

Verdraaid, wat een mooi colletje! En een prachtige sjaal die je laat zien, ik heb even gebruik gemaakt van je linkje!

Een reactie posten