Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zondag 28 oktober 2012

Black Spotted Blanket update


In week 42 had ik het derde gedeelte van de Black Spotted Blanket, mijn 365 dagen project, eindelijk af. Het kostte behoorlijk veel moeite om weer te kunnen breien met die lastige vinger waarvan ik de zenuw had doorgesneden. Niet alleen ging het moeilijk, maar ook tergend langzaam. Maar de aanhouder wint en nu ben ik gelukkig weer helemaal bij. Tenslotte wil ik de basis (alle 361 dominootjes) dit jaar echt af hebben. 

Dit is het begin van het vierde en laatste gedeelte. Nog maar een paar weekjes en het jaar is voorbij. Ik brei nu braaf weer elke dag één dominootje bij de koffie. Dit komt helemaal goed dit jaar. Dat kan ik nu weer geloven!

Dat betekent dus ook dat ik andere breiwerkjes, zoals deze entrelac col, weer verder af kan maken. :) Heerlijk om weer te kunnen breien!

11 opmerkingen:

Pauline zei

Hoera, niets geeft meer hoop van slagen als zo'n succes en dat mag je het weer kunnen breien (hoe langzaam ook) wel noemen. Je gaat het halen, Gina, als je niet nogmaals zo'n bloederige stunt uithaalt.

Lies Koster zei

Prachtig. En een prima foto, waar de mooie kleuren goed uitkomen. Bij mij worden de blokjes (dominootjes) altijd een beetje ruitvormig. Trek je dat een beetje bij of gaat dat vanzelf als je er meer aan elkaar breit?

Gingini zei

Nou, ik doe echt héél voorzichtig hoor! :)

Gingini zei

Als ik ze los van elkaar heb, lijken ze ruitvormig. Maar aanelkaar komt het inderdaad helemaal vanzelf weer goed. Niks aan getrokken of zo. ;)

conny's quilts zei

Prachtig breiwerk hoor, langzaam kom je er gelukkig ook! Sterkte met die lastige vinger!

Christine zei

Het is je gelukt om zover bij te zijn, maar meid, wat wordt die mooi.
Een echte kleurrijke deken zul je straks hebben met bloederige herinneringen.
Die entrelac is erg intrigerend, ik snap er nog steeds geen snars van, maar het wordt een beauty.
Ik hoop dat je vinger wel vooruit gaat met genezen, misschien kun je staks wel 2 vierkantjes per dag doen!!!!
Brei ze XXXXX Chrissie

Caroline zei

Ik vind het prachtig al die blokjes. Vanaf het begin gevolgd, alleen heb ik niet altijd gereageerd. Entrelac dat is zo'n uitdaging die ook nog op mijn lijstje staat. Lijkt me leuk om te doen!

groetjessss en elke dag gaat het een beetje beter

Corina zei

Dapper dat je toch doorgegaan bent. Je breiwerk wordt prachtig, fijn dat het steeds beter lukt.

Rita Janssen zei

Hoe prachtig is deze deken wel! Ik heb het al meermaals bekeken en bestudeerd op je blog en gevolgd, maar het lijkt me ongelooflijk moeilijk en ingewikkeld, maar wat een resultaat! Proficiat voor je doorzettingsvermogen, ik had het al lang aan de kant gelegd.

Gingini zei

Dankjewel Rita. :) Het is ook wel zo dat hij regelmatig in een hoek lag hoor. Maar nu ik al zover ben, zal ik hem afmaken ook!

Maar één ding is het niet, ingewikkeld. Het is gewoon een simpel trucje waardoor je de domino's maakt. Probeer het gewoon eens! Of je wacht tot het nieuwe jaar, ik heb nog wat ideetjes met domino's die ik uit wil werken. ;)

Anoniem zei

Oh, wat wordt dit mooi zeg!

Een reactie posten