Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


woensdag 15 oktober 2014

Bloemen haken


Dit is een overzichtje van de bloemen die ik tot nu toe gehaakt heb. Ik noem ze Puffed Daisies omdat ze de basis zijn van de Puffed Daisy Hexagons
Dit was eerder een gratis patroon.Links een foto van mijn haakwerk tijdens de koffie onderweg en rechts hoe ik achterin de auto bloemen zit te haken.
Dat gaat echt prima!
In het begin maakte ik alle drie de fases van de bloemen, tot ik vond dat het zonder het hexagonnetje erom eigenlijk veel leuker was.


Ja en toen ging het hard. :) 


Omdat ik elk begin maak van 4 lossen die ik dan sluit, ontstaat er een klein gaatje. Hier kan ik een draad doorhalen en zo ontstaat dan een lange kleurrijke rups van bloemetjes. Heel handig om mee te nemen op die manier.


Alle kleine bolletjes Zeeman baby soft die ik nu nog over heb liggen nu in dit paarse mandje. Geel is al op, Turkoois en groen bijna.  Het haken van bloemetjes ruimt heerlijk op. Zou ik hier ook punten voor kunnen tellen? ;)
Het is ook een leuk werkje als je niet onderweg bent hoor. Elke dag komen er wel een paar bij.
De grote bollen heb ik maar even apart gelegd voor een ander project. Nog maar een beperkt aantal kleuren. Wat ik daarmee ga maken? Geen idee hoor, dat komt vanzelf wel op mijn pad. ;)
Nu eerst maar eens bedenken wat ik met al die bloemetjes wil gaan doen als ik er geen hexagons van ga maken. 

5 opmerkingen:

Elizabeth zei

O heerlijk om met al die kleurtjes zo lekker gedachteloos (eh.., bestaat dat wel?) zulke lieve bloemetjes te haken. Door al die kleuren wordt het echt niet saai!
Ik denk wel dat je punten mag tellen hoor Gina, gewoon voor elke kleur die op is een punt; punt uit!
Eigenlijk zag ik al een vliegengordijn van bloemetjes voor me ..., maar misschien komen de vliegen er juist op af ... ze zijn zo mooi!

Groetjes, Elizabeth

Rita Janssen zei

Je opruimvoornemen werkt goed! Die bloemetjes zijn prachtig van kleur en door telkens af te wisselen verveelt het niet. Van mij mag je gerust punten tellen hiervoor! Benieuwd wat je ermee zal maken.
Grtjes, rita.

Minimoek zei

Tuurlijk mag je punten tellen voor al die prachtige bloemetjes maar ik ben wel heel benieuwd wat je er uiteindelijk mee gaat maken, groetjes Linda

blauwruitje zei

Ik ben inderdaad wel erg benieuwd wat je ervan gaat maken.

Karin zei

Wat een geweldige kleurenexplosie zijn deze bloemetjes. Ik zou haast wensen dat ik ook zo veel kleurige restjes had die ik op moest ruimen.

Een reactie posten