Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zondag 11 januari 2015

Kiehool Burgum handwerkmarkt


Zoals gepland zijn we vandaag door het Friese landschap naar het buurthuis Kiehool in Burgum gereden. Een stormachtig ritje, dat wel. Maar absoluut de moeite waard!


Bij binnenkomst zag het er meteen al heel gezellig uit. Maar we stelden de koffie eerst nog even uit. Ik had al lang genoeg gezeten. ;)
Zijn ze niet schattig, deze vogeltjes? Er was een workshop hiervoor, gegeven door onze onvolprezen Pauline. Geen wonder dat alle plaatsen bezet waren. :)

Natuurlijk was er nog veel meer te zien. Die schaapjes! Ik vond ze zo schattig! Of die theemutsen en die quilts, hartstikke mooi
en heel erg inspirerend. :)
 Tot mijn verrassing zag ik Miranda van 't Fûgeltsje samen met Klaske tussen de quilts en de quiltlapjes staan. Leuk om jullie weer te zien! :)

Er was een heleboel om van te genieten. Die lap die die aardige meneer voor me omhoog houdt is dubbel gebreid... Leuk, zo leuk!
Of wat dacht je van die frivolité kantwerkjes van Suzanne van der Wijngaard, of die truien...  smelt. 

Bij Iboy zag ik die supermooie baretten, er waren pakketjes van te koop. Weer wat voor mijn lijstje!

Ja en toen zag ik de Bolsas tassen van Dineke Prins.
Gaaf! Als ik toch wat meer tijd had, dan begon ik zo weer met tassen maken! Wat een originele tassen en allemaal uniek! Heb je die Friese tas gezien? :)


Na gezellig geshopt en gekletst te hebben, toch nog even een lekker bakkie met een echt Fries stuk koek genomen. Yummie! :D Zo konden we er weer tegen.


Weer een leuk ritje terug. Nog steeds stormachtig. Er waren schuimkopjes te zien op het water, al zie je dit hier misschien niet zo goed. Maar neem het maar van mij aan! ;)


Natuurlijk had ik een knot garen en een haaknaald meegenomen.
Dit was wat ik op de heenweg gehaakt heb. 
Wat het wordt? Tja, eigenlijk weet ik dat zelf nog niet. Maar in ieder geval is dit mijn nieuwste onderweg werkje. Het zal nog wel vaker gefotografeerd worden. :)

Mijn mittens? Bijna af!

7 opmerkingen:

nelleke markesteijn zei

Jij had ook een leuk dagje uit zo!! Mooie dingen daar midden in Friesland en die Friese tas staat zo mooi op de foto, die kan je niet ontgaan ;-). Heerlijk inspiratie opdoen.
Groetjes, Nelleke

Corina zei

Mooi om zo even met je mee te mogen genieten. Dat uitstapje was zeker de moeite waard!

Martine zei

Wat een mooie spulletjes waren daar te zien.

Tinneshobbyworld zei

Leuk dat we even mogen meegenieten van jouw prachtige dag. Benieuwd wat uw onderweg-werkje gaat worden :-)

Lieve groetjes, Tinne

Rita Janssen zei

Zoveel moois dat daar te zien was, echt de moeite weer! Benieuwd wat je onderwegwerkje wordt, een colsjaal misschien????
Grtjes, rita.

baukje zei

Wat een leuke tassen zeg.... En ja als we nog meer tijd zouden hebben dan.......

Klaske zei

Ja het was er erg gezellig hè! Die friese tas vond ik ook zo leuk, maar er waren meer die hem prachtig vonden want ze heeft hem die dag verkocht!

Een reactie posten