Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


vrijdag 12 juni 2015

Stofrestjes en garenrestjes wat doe je ermee
Met mooi weer is het heerlijk om buiten te zitten. Dan heb ik er zo'n zin in om te appliceren of te haken of wat dan ook! Maar voorlopig zit dat er nog niet in helaas.
Maar, ik vond wel een handwerkgerelateerd werkje om te doen namelijk opruimen. Nog steeds ben ik met het hoofdstuk "komono" van het boek "Opgeruimd!" van Marie Kondo bezig. Ik heb erg veel "komono". :D
Want al die stofresten die ik altijd onder mijn werktafel in een grote emmer schuif, moeten echt af en toe gesorteerd worden. Daar is het nu de tijd voor.
Die restjes, daar wil ik nog van alles mee gaan maken. 

Je kunt zien dat ik ze heb verdeeld in zwart-wit, blauw-turkoois, paars-lila, rood-roze, oranje-geel en groen-bruin. 
Wat zijn bananendozen toch ideaal, echt overal voor te gebruiken!Daarna ga ik mijn garens opruimen. Alle klosjes waar nog een klein beetje op zit, beschouw ik als garenrestjes en die worden strak door elkaar gebruikt op de scraps.

Van elke doos heb ik een stapeltje scraps oftewel stofrestjes gepakt en ik ben al begonnen met naaien. Alles zonder spelden, maar gelukkig met de hulp van mijn dochter kan ik toch weer aan de slag.
Nu nog een koel plekje zoeken voor mijn naaimachine!

1 opmerking:

Pauline zei

Wat een heerlijke dozen met kleurtjes/lapjes en nu ga je er ook nog wat leuks mee doen, heel veel graai en uitzoek plezier met je dochter.

Een reactie posten