Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


vrijdag 29 april 2011

Staphorst is alweer 200 jaar.


Dat werd natuurlijk uitgebreid gevierd. Gelukkig kon ik het begin van het feest nog meemaken, voordat ik een weekje wegging. Want zeg nou zelf, dit plaatje alleen al had ik niet willen missen!
Natuurlijk was er van alles te doen, zoals Staphorster kleding op een moderne manier invullen.
Daarvan is dit voor mij de winnaar! Zo typisch Staphorst door die lapjes en dat band! Natuurlijk heb ik nog veel meer foto's gemaakt. Maar dit zijn wel mijn favorieten hoor! :)


Dan ook meteen maar mijn favoriete vakantiefoto.  Even over de grens in Denekamp zagen we dit hangen. Het kokos-ijs kan ik dus echt aanbevelen, ik at er mijn vingers haast bij op! ;)

Natuurlijk heb ik wel wat meer gedaan dan aan mijn Urslientje werken. Hier is dan het resultaat van de clubcrea; een boekomslag voor mijn persoonlijke jaarboek. Elk jaar heb ik een dik schrift waar ik mijn ideeën in opschrijf en teken. Best leuk eigenlijk om elk jaar een nieuwe omslag voor een nieuw jaarboek te maken.                                                      Dan mag ik nu wel alvast beginnen met 2012..
Het omslag is gemaakt van restjes van de rolstoeldeken en een ander overgebleven lapje. Het jaartal is met lint gemaakt en aan de achterkant nog wat kettingsteken en knoopjessteken. Dat zijn de borduursteken die altijd automatisch als eerste door mij gebruikt worden. Wel vrolijk leek me. :)

Zo, laat Koninginnedag nu maar komen!
     

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een heerlijk stelletje, hihi.
Je boekomslag is mooi geworden.

Lique zei

Ik vond via google je vorige weblog en kwam nu hier, maar jeee wat heb je een prachtige dingen gemaakt! En wat een ideeen en...WOW!

Super!

Een reactie posten