Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


donderdag 22 september 2011

Weer terug!

Ben namelijk lekker op vakantie geweest. Berlijn is een hele mooie stad, met heel veel moois om te zien. Maar ondanks de U-bahn en de S-bahn heb ik heel wat kilometers afgelegd. Dus deze foto lijkt heel leuk, maar is eigenlijk meer iets van; nu ga ik zitten, ik doe geen stap verder! ;)

Wat ik daar aan het doen ben? Breien! Want ik had twee breiwerkjes mee. Heel makkelijk in mijn superhandige projecttasjes. Bolletje kon zo mooi in de tas blijven, waar ik ook zat te breien. :)
Het resultaat? De Motley scarf is helemaal af. De Lazy Katy helemaal uitgehaald want er zat een knoepert van een fout in. :(


Zo zag het eruit toen ik terugkwam. Na even lekker doorgebreid te hebben, had ik het zo af. Dit was mijn eerste entrelac breisel en het beviel me prima! Heel afwisselend en leuk om te doen. Ik had het patroon van de Motley shawl van Ravelry en daarbij de entrelacfilmpjes van YouTube. Na even wat foute starts, had ik het onder de knie.


Helemaal UseWhatYouHave, heb ik de hele knot opgebreid. Het was net genoeg voor de laatste driehoekjes. :)
Daarna heb ik het geblockt op het logeermatras met héél veel spelden!

Met dit als resultaat; een heerlijke warme wollen shawl in een moderne uitvoering en mooie kleuren. Voor mij is dit dus mijn Berlijn shawl. :)
Volgende keer heb ik het wel over mijn vakantietas.

2 opmerkingen:

neeftje zei

hey ff kijken of ik nu wel bij jouw kan reageren!
wat een geweldige sjaal!!! groetjes

hannah zei

Wat een prachtige en bijzondere sjaal!!

Een reactie posten