Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


donderdag 29 januari 2015

Tessellating diamonds mitts, oftwel M.M.M's.
Ja hoor ze zijn natuurlijk allang af, de M.M.M.'s met het geheime zakje. Ondertussen hebben ze ook hun echte naam gekregen: "Tessellating diamonds mitts". Een hele mondvol, dus ik hou het maar op de werknaam M.M.M.'s. ;) 

Het patroon is van Deborah Tomasello uit New York. Het linkje naar haar website is hier, maar die is momenteel offline. Op haar Ravelrysite is ze wel bereikbaar.

Ik vond het heel leuk om mee te doen met deze mystery en ze waren op tijd klaar voor de eerste sneeuw deze winter.


Heb nog een klein kleurproefje gemaakt in de vorm van een cadeauzakje. Dezelfde kleuren maar dan met zwart als basis.
Lijkt me ook mooi. 
Maar nu zijn eerst andere dingen aan de beurt. :)
5 opmerkingen:

Elizabeth zei

Wat zijn ze leuk...! Vandaag had je daar inderdaad meteen plezier van, want het was echt koude handenweer. Zo grappig met dat zakje.... Ook je kleurkeuze vind ik geslaagd!

nelleke markesteijn zei

Echt leuke MMM's zijn dat! Heel handig dat je eventueel je vingertoppen en duim er helemaal in kunt stoppen door de boorden om te slaan. Het beste van beide soorten gecombineerd!!!
Persoonlijk vind ik de combinatie met lila mooier dan met zwart, maar het idee van zo'n cadeauzakje is wel heel geinig!!
Leuk resultaat!

Tinneshobbyworld zei

Wat leuk! Heel knap bedacht trouwens met dat zakje eraan. Zullen nu wel goed van pas komen. Beide kleurencombinaties vind ik super mooi.

Alvast een fijn weekend, lieve groetjes Tinne

Rita Janssen zei

Echt prachtig zijn ze geworden, hier mag je trots op zijn en hier zal je nog veel plezier van hebben, de kleurencombi vind ik ook supergeslaagd! Het cadeauzakje past er perfect bij.
Grtjes, rita.

Corina zei

Super mooi geworden, de kleuren combi pakt heel mooi uit, ook in de zwarte versie.

Een reactie posten