Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


donderdag 5 mei 2016

Victoriaans gepuzzel


Vandaag had ik opeens zin om met de Victoriaanse puzzle te werken. Zo ligt het twee jaar in een kistje en zo krijg je het niet meer uit je hoofd. ;)
Dus wat doe je dan als je vrij hebt? Je zoekt dat kistje op. 


Als eerste keek ik wat ik al aan blokken had. Niet zoveel eigenlijk. Toen vroeg ik me af of ik met deze wyberts ook iets anders kon maken.
Vandaar mijn gepuzzel onder toeziend oog van onze Boefie. :)


Dit vond ik het leukste alternatief. Dit zou je heel leuk kunnen quilten. Maar nee, het Victorian Puzzle patroon vind ik toch leuker. 


Dan eerst maar eens uittekenen hoeveel blokken ik nodig heb èn hoeveel zij- en hoekstukken. Ik wil er een wandquiltje van maken, vandaar de niet rechte onderkant. 


Maar, het was vanmiddag veel te mooi weer om binnen te zitten en dus pakte ik mijn boeltje op, deed alles in het kistje en hup, naar buiten. :)

Lekker buiten zittend alles knippen en spelden. Als je denkt dat je je nodig weer moet insmeren, gauw naar boven en alles naaien en strijken. Dat schoot lekker op. Morgen weer zo'n dag en ik heb alle blokken klaar.
Heerlijk dat lenteweer!


3 opmerkingen:

fanca zei

zo heerlijk zeg en genieten van het zonnentje en mooie blokken maken heerlijk zn dagje. lekker genieten van de zon en dat prachtige paars.

nelleke markesteijn zei

Goh Gina, kom ik na een wat langere pauze terug in blogland en lees ik net bij jou dat je man geopereerd moest worden. Is dat nu gebeurd en gaat het goed??
Aan je quiltje te zien heb jij iig weer ruimte in je hoofd voor wat gepuzzel, dat zal ik maar zien als een goed teken! Wel een behoorlijk lastige puzzel lijkt me dit trouwens, ik kan er nog niet veel touw aan vast kopen ;-). Ben benieuwd!!
Lieve groet, Nelleke

blauwruitje zei

Wat een actie. Het komt vast door de lente. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Groetjes Sandra

Een reactie posten