Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zondag 22 januari 2017

Het nieuwe jaar is eigenlijk alweer gewoon gewordenNu pas begin ik me weer beter te voelen. 
Het leven zonder mijn moeder èn zonder mijn hondje, valt me zwaar.
Geen grote plannen voor dit jaar, of het moet zijn dat ik rust wil, veel rust.

Maar langzaam wordt het leven weer beter. 
Zo zat ik vanmorgen aan de koffie en dacht opeens aan een ufo uit 2010. Toch maar even opgehaald en uitgelegd. Niet te geloven, bijna alle blokken al klaar. Dat moet toch zo even af te maken zijn? 

Ik krijg zin om weer aan de slag te gaan. Niet met een vooropgesteld plan, maar gewoon, waar ik zin in heb.


Zo heb ik een superzoet acryletje gekocht bij de Zeeman en daar een shawltje van gebreid. Opeens wilde ik echt zulke suikerzoete kleurtjes. Maar nu het af is, is het mij eigenlijk toch te lief. Maakt niks uit, ik heb heerlijk in de auto kunnen breien terwijl mijn man reed. 

Afgelopen tijd heb ik veel gefietst en gewandeld zonder hond. Het is wennen, absoluut.
Maar ik kreeg wel prachtig weer om foto's te maken. Niet dat ik een echte fotograaf ben, maar ik vind het leuk om mooi Staphorst vast te leggen. Dus elke dag een foto van Staphorst op Staphorst elke dag, geeft mij een doel.

Binnenkort is er weer een handwerkbeurs in de IJsselhallen.
Lijkt me leuk om daar rond te kijken. Ja en foto's te maken. Misschien koop ik ook nog wat. ;)

Second Events


6 opmerkingen:

Pauline zei

Je bent goed bezig, Gini, neem je tijd, herstellen van verlies vraagt wat van je. Geniet van wat je doet en maak vooral van die mooie foto's, ze zijn echt schitterend, je doet Staphorst eer aan om het zo mooi in beeld te brengen.

baukje zei

Hoop dat je rust vind in jezelf . Moeilijk na deze verliezen, kost tijd! En je dochter ? Gaat het beter met haar?

conny's quilts zei

Het is goed om de draad weer op te pakken en structuur te hebben. Rouwen heeft tijd nodig. sterkte met alles, groetjes, Conny

Guusje, zei

Fijn dat je weer wat zin in dingen krijgt. Het is niet niks om afscheid te nemen van een dierbaar persoon het heeft tijd nodig om het een plek te geven en weer verder te gaan en is bij ieder persoon anders dat weet ik uit eigen ervaring. Gewoon de tijd ervoor nemen en doen waar je zin in hebt is dat niets dan is het ook goed. Leuk dat je het plan hebt om naar de handwerkbeurs te gaan dat is ook mijn plan. Gewoon weer even rondkijken inspiratie opdoen en verder zien we het wel. Mooie foto's en sjaal heb je gemaakt. Nog veel sterkte gewenst.

Rita Janssen zei

Fijn te lezen dat het je toch weer wat beter gaat, toch is het zeker nog niet voorbij, doe op je eigen tempo en doe vooral waar je zin in hebt! Je moeder verliezen is een zware klap en blijft af en toe moeilijk ervaar ik zelf, zelfs nog na 10 jaar. Toch geeft handwerken dan dikwijls rust, ook voor mij.
Grtjes, rita.

fanca zei

rouwen gaat niet in een paar weekjes dat heeft tijd nodig. maar fijn dat het handwerken toch weer begint te trekken. ik ben benieuwd naar de quilt als ie af is ziet er prachtig uit en een leuk patroontje heb je in de sjaal zitten zeg

groetjes petra

Een reactie posten