Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zondag 19 februari 2012

Handwerkbeurs IJsselhallen


Het was weer zover hoor! De jaarlijkse handwerkbeurs in de IJsselhallen in Zwolle. Wat stond er weer een rij bij de ingang!

Na mijn vraag of dat mooie vest of die mooie tas op de foto mocht, kreeg ik steeds een volmondig 'jahoor!' te horen!
Tot mijn spijt zijn meerdere foto's zwaar mislukt. :( Maar gelukkig niet allemaal! :)
Maar natuurlijk was er ook genoeg te koop in dit luilekkerland! Wat mij opviel was dat er erg veel wolletjes en erg weinig lapjes te koop waren. Maar dat laatste stoorde mij niet echt hoor, ik heb immers beloofd geen lapjes te kopen! 
Maar van sommige wolletje heb ik toch een foto genomen met naam en de naam van de winkel. Altijd handig voor na de beurs! 
Natuurlijk genoeg van van alles voor wat je maar kunt verzinnen
en ook dingen waar je spontaan leuke ideeën van kreeg!
Zoals de quilts van Ina Klugt. Wat een leuke technieken en wat een zijn het stuk voor stuk mooie quilts geworden in hun diversiteit! Super!!
Natuurlijk ben ik niet met lege handen thuisgekomen. De Belfast voor de Chatelaine heb ik binnen.
Twee Laceballs voor een samenbreiproject binnenkort, heel veel katoenen garentjes voor het appliceren van o.a. de Blomkes, nog wat klein spul en een knot garen puur voor de heb. Maar, geen enkele quiltlapje! Dus ik heb me toch aan m'n woord gehouden! Voor lapjes winkel ik nog steeds in eigen kast!

En na een hele dag in de hitte binnen kwamen we buiten op een bijna lege parkeerplaats. Oja, toen ik de snelweg opreed, mocht ik eerst op een pijpje blazen. Carnaval in Zwolle! Leuk, dat blazen! :)

10 opmerkingen:

Klaske zei

Was jij toevallig die mevrouw die 200 klosjes had gekocht;-)) Toen wij er kwamen waren er niet veel kleurtjes meer, alles behalve heel veel groen, en laat ik nu net geen groenmens zijn haha...
Maar toch bedankt dat je ons getipt hebt!!
Fijne zondag

Caroline zei

Dit jaar ben ik niet naar de beurs geweest, zomaar geen zin in! Maar als ik nu je verhaal lees en de foto's zie .......... :-)) Fijn dat je een gezellige dag hebt gehad.
groetjesssss

conny's quilts zei

Nou dat was echt een test zeg, naar zo'n luilekkerland gaan en toch geen stof kopen. Knap hoor! Toch een hoop andere leuke dingen gezien en gekocht zo te zien

qm zei

knap dat je je aan je uitdaging hebt gehouden. en ik ben benieuwd wat voor moois je gaat maken met je nieuwe wolletje.
En zoals Klaske al noemde, de bak met garen was al erg geslonken ;) ik zou zeggen "beter voor de beurs" maar voor die prijs ;)
groetjes

Joke zei

Je foto's spreken boekdelen, prachtige dingen gezien, inspiratite opgedaan en vooral zin in handwerken! Bedankt voor (alweer) een gezellige dag!

heleen zei

jammer genoeg kon ik dit jaar niet gaan. Ik ben echt jaloers op je. De volgende keer maar weer. Jij hebt weer voldoende te doen zie ik wel , veel plezier ermee

Christine zei

Heel erg leuk dat we "mee mochten naar de beurs" Gini.
Ik vind die knoopjes wel heel erg leuk zeg.
Je hebt je netjes aan je woord gehouden, en ik jou maar pesten op de club hahaha.
Knuffels Chrissie

Josee zei

Wat een rij voor de ingang!
Dat garen heb ik ook eens gekocht, dat werkt heerlijk en in zoveel kleuren.

Pauline zei

Heerlijke foto's, bedankt Gina, nu ben ik toch een beetje geweest. Je aankopen zijn prachtig! Veel brei/haakplezier. Groetjes, Pauline

Christina Fokkema zei

ben ik even blij dat ik zondag ben gegaan. Stond direct voor de kassa!

Maar het was wel weer leuk he.

Een reactie posten