Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


dinsdag 28 augustus 2012

Niet te geloven!

Maar waar! Nu ik langzaam weer wat kan doen met de linker wijsvinger (met lekkere zenuwschokjes), snij ik het topje van mijn linker middelvinger! Van rechts naar links met het rolmes en meteen een grote bloederige toestand. Gelukkig heb ik een keigoeie buurvrouw en is mijn man EHBOër. Dus goed ingepakt en netjes weer erop geplakt. Vanmiddag ga ik machinequilten. Een mens moet toch wat. ;)


Dit is een UFO van een lange tijd geleden. Ik schat uit 1990 of nog eerder. Grote stukken en niet bepaald netjes. Maar ik wil er wel wat van maken, want deze lapjes zijn mij zo lief. Allemaal restjes van bloesjes die ik ooit voor mijn zoon naaide. Dus daar wil ik echt wat mee doen. Als het goed gaat, laat ik het wel zien. :)

13 opmerkingen:

Renee zei

Wat ben je weer een pechvogel, Gini! Bterschap hoor!

Pauline zei

Wat een verrukkelijke driehoekjes heb je daar, veel te dierbaar om niets mee te doen, dus snel aan de denktank en brainstorm iets origineels, ik heb alle vertrouwen in je.
Tja, je doet maar enge dingen met je vingers de laatste tijd, zullen we afspreken dat dit het laatste ongelukje was voor laten we zeggen de eerstkomende 10 jaar? Als je snijwerk in dit tempo door gaat hou je geen vinger meer over!
Beterschap voor de ingepakte onderdanen!

baukje zei

Wat een vreeeeeeeeeeselijke pech!!! sterkte hoor. Kom je morgen even op mijn blog kijken, ik maag een logje met 6 blokken van de Yoko Saito quilt die jij ook zo mooi vindt!!!

qm zei

wat maak jij het quilten toch weer spannend. Ik zie op sommige filmpjes dat er gebruik gemaakt wordt van een soort beschermende handschoen...misschien een optie? Voor je idd een voor een je vingers opoffert voor je hobby...
maar je driehoekjes zie er super vrolijk uit, ben benieuwd.
lieve groet

Anoniem zei

Nou Gini, wat een pech zeg.
Sterkte met je pootje.

Gingini zei

Ja, die driehoekjes zijn mij dierbaar. Net als mijn vingers trouwens. Lijkt me een goeie afspraak! :)

Gingini zei

Yep! Ik ben benieuwd! :)

Gingini zei

Ja, het quilten doe ik ook met mijn handschoentjes hoor. Maar het aantrekken daarvan lukt nu even niet over mijn linker hand. Maar het lukt ook wel zonder handschoen hoor. ;)

Christine zei

Ach meissie wat een pech.
Je moet dat rolmes maar gauw weg gooien want het brengt je ongeluk.
Heb je in deze vinger nu geen zenuwschokjes???
Ja die bloesjes quilt is zeker de moeite waard om er wat mee te gaan doen.
Veel sterkte Gini en vooral beterschap.
Liefs Chrissie

Gingini zei

Nee hoor. Hier geen zenuw doorgesneden gelukkig. Dat wil ik echt nooit meer meemaken!
Maar ik ben wel heel erg voorzichtig hoor!

Mascha zei

Tjonge, wat een pech. Ik hoop dat je niet al teveel last hebt.
Groetjes, Mascha

Pauline zei

Goed daar hou ik je aan!

Christina zei

Getsie, ik zie het helemaal voor me. Je treft het niet he. Misschien moet je het een tijdje rustig aan doen, totdat alles is genezen. Alleen al om nog meer rampen te voorkomen. Beterschap in ieder geval

Een reactie posten