Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


vrijdag 22 februari 2013

Ufo's, wat heb je eraan, wat moet je ermee

Dat was de titel van de presentatie die ik afgelopen donderdag heb gehouden in Hengelo. Wat een leuk onderwerp is dat toch. Ik had er zeker nog veel langer over door kunnen praten! ;) Maar ik vond het vooral heerlijk om mensen enthousiast te maken zodat ze hun ufo's weer gingen aanpakken!

Alles was goed geregeld door Margreet van de Quiltwerkplaats en de dames die haar hielpen. ( Ik zal jullie nog wat fotootjes sturen.)


Voor mijn verhaaltje had ik de nodige voorbeelden meegenomen en wel een wasmand vol! Gelukkig heb ik een paarse wasmand en kon ik goed stapelen! ;) Hij staat hier voor me, terwijl ik naar Ingrid Mulder luisterde, die het over Jopie's Dromenquilts had. Heel erg leuk om te horen hoe ze aan de weg timmeren en zoveel quilts aan gehandicapte kinderen kunnen schenken.


Met hier nog een fotootje van een paar van de gezellige dames uit de zaal, die lekker snuffelden in het aanbod quiltbladen en -lapjes.


Ook de ingeleverde ufo's werden goed bekeken. De laatst overgebleven blokken mocht ik meenemen voor Verdanda, mijn favoriete goede doel, waarvoor dank!


Alle beetjes helpen!


Als laatste kwam Coby Hoogeveen aan het woord. Deze dame kan pas quilten! Alle negatieve gebeurtenissen uit haar leven werden door haar vertaald in prachtige quilts! Ik heb ervan genoten en de rest van de zaal zeker weten ook.

In ieder geval was het een geslaagd dagje uit. Nu mijn spulletjes weer opruimen en weer aan de slag. Quilten of breien? Neehee, eerst maar weer eens wat huishouden! Pas daarna heb ik daar weer de rust voor. ;)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het UFO huishouden maar even aanpakken na deze geslaagde dag.

Pauline zei

Wat had ik daar graag bij geweest!

Ingrid zei

Ik vond het ook een heel inspirerende en gezellige dag. Inderdaad heel goed geregeld door Margreet. Dankjewel voor al je tips!
Groetjes Ingrid.

Een reactie posten