Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


woensdag 10 juli 2013

Ufo update-dagMijn Home street tot nu toe. Alle huisjes zijn ongeveer af en ongeveer op de goede plaats gespeld.

Mijn eigen huis als laatste. Erg leuk om te doen.  Hier kun je ook zien hoe ik het bewaar. Weer op een rol, met een schets op patroonpapier van hoe ik het ongeveer wil hebben.

Dan zijn nu de bomen aan de beurt, ik heb al wat groenen opgezocht. Niet eenvoudig, zoveel groen heb ik eigenlijk niet in voorraad. Maar ik doe het toch eerst hier maar mee. Eens kijken wat voor bomen ik daarmee kan maken in een maand! :D


6 opmerkingen:

Quiltprinses zei

Je krijgt al een mooi dorpje.
Veel succes met de bomen!

Anoniem zei

Goh, dat wordt leuk zeg! Maar wat veel werk moet dat zijn. Ik ben benieuwd hoe het er uit zal zien als je de bomen hebt gemaakt.

baukje zei

Wat wordt het leuk!!!!! En je weet waar nog meer groen te vinden is ....... Ik ga vanavond 2 nieuwe blokken posten van de Flower Bouquet quilt. Inmiddels heb ik alle blokken af en ben ik al bezig met de afwerking. En het is mooi geworden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita Janssen zei

Je huisjesstraat wordt prachtig hoor! Als er nu nog wat groen langs de weg komt hier en daar is het vast een kunstwerkje, je mag trots zijn!
Groetjes, rita.

Corina zei

Super leuk Gina, ik verheug me vast op de volgende update!

Pauline zei

Mooie huisjes, veel plezier met landschapsarchitect spelen met stofjes, leuk om je eigen 'buurtje' in te mogen richten! Ik verheug me op volgende maand en je update!

Een reactie posten