Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


vrijdag 19 juli 2013

Yappity YapHier liggen de Yappity Yap blokken op mijn grasveldje. Dit is een ufo uit 2003! Toen kocht ik een tijdschrift (Quilter's Newsletter Magazine van juli/augustus 2003 (#354)) enkel en alleen omdat het patroon van dit paperpiece hondje erin stond. :) Dat paarse hondje met rood bandje was de eerste die ik toen meteen maakte. Tja en daarna ging het een stuk langzamer. ;)

En dit zijn de laatste vier die ik nog moest maken.
Alle lapjes lagen geknipt en al te wachten tot ik er ooit verder mee ging. Dat duurde nogal, omdat ik nog steeds niet echt blij word van paperpiecen. ;)
Met hier het laatste stuk groen dat onder in het kistje lag. Hiervan kan ik precies vier randen maken van zo'n 9 cm breed. Van alle kleine restjes probeer ik de sashings te snijden. Het zal krapjes worden, maar het lukt vast wel.Ik had allerlei plannen met ballen en zo, maar nu ben ik allang blij als deze ufo gewoon een affo is en aan de muur hangt. :)
9 opmerkingen:

Rita Janssen zei

Het ziet er heel leuk uit en ik vind paperpiecing leuk! Nog even doorzetten en ook dit project geraakt af :)
Grtjes, rita.

Corina zei

wat goed dat je deze hebt opgepakt, je was er al zo ver mee! Succes met er een AFFO van maken!

Lies Koster zei

Leuk resultaat met die hondjes. Toch nog een vraagje: zou je het nu, 10 jaar later, nog op dezelfde manier doen? Ik heb de indruk dat het makkelijker moet kunnen...Ik google wel even ... huisvlijtigliesje.blogspot.com

patchcath zei

quel joli dégradé
merci

Anoniem zei

Wat een grappige blokjes zijn dit. Tja, je ogen zien altijd meer dan je handen kunnen maken. Er is zo veel leuks. Zou in ieder geval leuk zijn als je dit quiltje alsnog afmaakt.

Renée zei

Wat ziet dat er leuk uit!

cOto.patchwork zei

Sweet UFO! These dogs are beautiful!!!!

Ingrid zei

Wat een grappige hondjes! 2003 is nog maar net geweest, toch?
Succes met afmaken.

Karin zei

Leuke hondjes! Mooie kleurtjes! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Een reactie posten