Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zondag 10 november 2013

November en nog steeds niet alles opgeruimd!

November is alweer lang en breed bezig. De tijd vliegt met al dat opruimen. Want nu mijn dochter ook aangestoken is met het opruimvirus, ben ik nog steeds bezig met bananendozen. Nog een maandje en dan is ze verhuisd. Wat zal mijn huis dan ontzettend leeg zijn. Misschien moet ik dan maar af en toe naar de kringloop om onze oude spulletjes nog eens terug te zien als ze tenminste nog niet verkocht zijn. Hier staat weer een kar vol afkomstig uit mijn huis, ja dat poppenhuis ook. Ik heb er nog een..


Ondanks dat ik erg weinig tijd heb om te handwerken, is mijn onderweg haakwerkje toch af gekomen. Half baby alpaca in bordeaux en half zijde in pink in een super eenvoudig waaierpatroontje. Warm en koel ineen.
Het grappige van deze tweekleurenshawl is, dat je hem op heel veel verschillende manieren kunt dragen. Deze shawl wilde ik nog blocken, maar ik draag hem eigenlijk al volop. Misschien in januari want ik denk dat hij er geblockt extra leuk uitziet!


Het nieuwe onderweg haakwerkje maak ik van twee kleuren sokkenwolletjes. 
Daarvan wilde ik een shawltje maken op de manier van de Spectra hieronder, 

maar dan gehaakt. Het idee met de bolletjes heb ik de afgelopen maanden ergens gezien in een Japans boek op een externe schijf, maar ik kan het niet terugvinden. Misschien heb ik het ook wel verwijderd. In ieder geval vond ik het wel grappig, maar hoe dat uitziet als het geheel langer wordt, dat wordt afwachten. Voorlopig zit dit in mijn tas als ik op pad ga. :)

Ondertussen gaat het opruimen van mijn eigen spulletjes ook nog steeds door. Deze week ben ik bezig wat van mijn hobbytijdschriften in Shop Gingini  te plaatsen.


Borduren, breien, haken, handwerken, knutselen, patchwork, naaien, van alles wat. Voor een euro per stuk zou ik ze toch kwijt moeten kunnen raken. :)


Ook heb ik nog de allereerste nummers van Handwerken zonder grenzen te koop. Ik moet nog even bedenken wat ik daarvoor wil vragen, maar het komt allemaal in mijn winkeltje


Heerlijk al die ruimte in mijn kasten! 

5 opmerkingen:

baukje zei

Wat een leuke sjaal, misschien heb ik het gemist maarw elk patroon is het? Je bent wel een doorzetter hoor met dat opruimen. Ze zullen je inmiddels met plezier zien komen bij de kringloop...ha daar is die mevrouw weer met al die leuke spullen!!!!!

barbara woods zei

Beautiful

feltfree på Åsly zei

Erg mooi je sjaal. Mooi kleurtje.
Succes bij de verkoop .
Frederika

Corina zei

Leuk, leuk nieuw project ook, veel plezier ermee!

Pauline zei

Je bent ontzettend goed bezig en herinner je wel, je hebt het ook niet in een maand in huis gehaald, het kan er dus ook niet in een maand allemaal uit, maar, meid, meid, wat ben jij dapper bezig!

Een reactie posten