Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zondag 4 november 2012

Dubbel haken, een probeerseltje


Soms wil je een leuk steekje uitproberen. In dit geval K's Blanket met een hele handige fototutorial en ik zocht er even wat goedkoop garen van de Zeeman bij om het uit te proberen. Laat het nu een heel leuk, mooi, verslavend en uitermate stevige manier van haken zijn!


De twee kleuren gebruik je om de beurt. Het schiet natuurlijk niet zo hard op als een gewoon stukje haakwerk, maar het resultaat is stevig en dik en hartstikke leuk. Tja, wat moet je dan met zo'n stukje haakwerk? Weggooien is zonde, daar kan ik niet tegen hoor en uithalen na al dat werk? Dus dan maar een hoesje genaaid. Zonder voering, dat was helemaal niet nodig.


Hij is nu in gebruik als boekomslag voor mijn dochter, maar past ook prima om de i-pad. Mijn dochter kwam, zag en pikte in. ;)

9 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Héél erg leuk, jeetje, wat ben jij handig zeg, ik zou het het je niet nadoen.

Josee zei

Het ziet er weer leuk en ook zeer ingewikkeld uit.

baukje zei

Wat leuk!!! Ik g a het meteen proberen, heb net diverse kleine werkjes voor de Kerstmarkt van mijn kreative club afgerond. Moet nog foto's op mijn blog zetten....

Karin zei

Dit is een hele leuke! Moet ik ook eens proberen. Ik vind het trouwens een geweldig hoesje geworden. Zo is je proeflapje heel bruikbaar besteed!

Christina zei

mooi patroontje

Rita Janssen zei

Heel speciaal, maar wel heel mooi! Hoe kom je erop om dit zo te maken, geweldig effect zo met 2 kleuren. Je bent echt wel handig hoor.
groetjes, rita.

Pauline zei

Een bijzonder geslaagd probeerseltje!

blauwruitje zei

Wat een leuk ding! Inderdaad zeer geslaagd probeerseltje.

Unknown zei

Prachtig heb je een patroon hoe ik dit kan haken

Een reactie posten