Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


maandag 24 juni 2013

Handwerkerig weer


Met dit weer is het goed handwerken. :) Nog een Tammy bag gemaakt als cadeautje. Samen met bloemen uit eigen tuin, want die zijn met die stortbuien anders toch zo weg. ;)

Roze ruitjes aan de binnenkant. Deze beugel heb ik vastgezet met nylon garen. Een idee van een andere Tammy bag blogger. Dat ging heel erg goed, die houden we erin. :)Van de overgebleven anemoontjes heb ik een kleedje gehaakt. Nog niet geblockt, dat doe ik later nog wel eens.
Bedankt voor de leuke mailtjes over de anemoontjes. Ik zal een tutorial erop zetten over een klein poosje. Ook wil ik nog een tutorial maken voor het speldenkussen dat ik bij de paarse Tammybag gemaakt had. Het komt allemaal, maar deze week nog niet. ;)

 Want ik ben even druk met mijn granny's. Ik heb er nu genoeg gemaakt voor de shrug die ik ervan wil gaan maken. Shrug? Ja, twee mouwen aanelkaar zeg maar. Lijkt me heerlijk voor in de zomer. Die maak ik nu eerst af.

En tussendoor ruim ik wat dingen op. Zo heb ik tasbeugels, schilderijlijstjes e.d. die ik bij de kringloop gekocht heb, gesorteerd en netjes opgeruimd. Soms krijg je dan nog van dit soort borduurwerken erbij. Die zoom ik en die gaan in de was. Die moeten ook weer netjes gestreken en opgeruimd worden. Ik ben helemaal in de opruimmodus! Want als alles weer overzichtelijk opgeruimd is, komen vanzelf de plannetjes alweer op! :D

Het klettert hier tegen de ramen, gezellig! Ik ga weer bezig met mijn granny's!

3 opmerkingen:

Rita Janssen zei

Heel leuk beugeltasje heb je gemaakt en met de rest van de anemoontjes dat kleedje is geweldig leuk! Ook je granny's zien er top uit, benieuwd naar de shrug die je ervan gaat maken :) en naar de tutorials...
Groetjes, rita.

vrouw Hommel zei

Ik reageer wellicht niet altijd maar ik vind alles mooi wat je maakt. Je bent zo veelzijdig! Altijd een feest om te zien wat je weer gemaakt hebt.

Corina zei

Oh wat een inspirerende kleurenpracht laat je zien!

Een reactie posten