Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zaterdag 1 juni 2013

Poeh, poeh!


Wat was het een drukte met die bloghop! Heel erg druk, maar ook heel erg leuk! Zoveel handwerksters met evenzo vele leuke handwerkblogjes om te bezoeken! Wow! 
Gelukkig was de nieuwe Quiltnieuws er, om even bij te komen. Maar toen zag ik die rood-witte quilt op de cover en was op slag verliefd! Het is de Cha-Cha-Cha gemaakt door Klazien Hoomans. Is het geen beauty? Ik vind hem geweldig! Al die ronde lijnen die je ziet met dit patroon! Maar nee, ik begin niets, echt niet!

Die tube is de textiellijm die ik net gekocht heb. Want ik ben alweer druk bezig voor de nieuwe bloghop: De Tammy bag! Natuurlijk weer eigenwijs een tasbeugel gekocht zonder gaatjes, vandaar die lijm. Preview? Ik zal eens een stukje foto laten zien. :)


Geen paars dit keer, maar een lapje dat al een poos lief naar me zat te lonken. :) Mooie beugel hé, heel modern. Maar ja, geen gaatjes en dus ga ik morgen proberen om de boel in elkaar te lijmen.  Gelukkig heb ik nog tot de 13de.. ;)


Als afleiding van al die drukte, vandaag naar de demo-dag bij Quiltpalace geweest. Zelfs tussen de middag was het er nog gezellig druk. 

Elly Prins liet prachtige voorbeelden van quilts met haar quiltwerk zien. Ook kon je er je quilt inleveren om te laten quilten. Zoveel prachtige quiltmotieven om te zien!


Agnes de Bruin showde de snelle flying geese techniek en Elni Langeveld deed voor hoe je op een eenvoudige manier apple-core patchwork aan elkaar kunt naaien.  
Leuk om te zien, immers alles wat met mijn hobby te maken heeft vind ik prachtig! :)


Maar vanavond toch maar weer aan mijn anemoontjes werken. Het gekleurde garen is bijna op, dus meer bloemen dan vanavond gemaakt zijn, worden het niet. Dat betekent dat ik nu dus moet verzinnen hoe ik er een tas van ga maken!
Lijkt me nu wel genoeg voor een update. Nog even bloghoppen, hier is de lijst met alle data. Voor wie mee wil hoppen. ;)


Dan nog even een lente foto, zon of geen zon, een merel op haar nest, is helemaal lente voor mij. Voorlopig wordt er niet gesnoeid in dit stuk tuin!

6 opmerkingen:

Corina zei

Echt niet?
Leuk plan voor de volgende bloghop, succes!
Knap dat je de merel op de foto kreeg.

Jeanneke zei

Het was echt wat je noemt hop-sa-heisa, hè? En meteen, hoppa, alweer bezig voor de volgende ronde...
Heerlijk, dat je zo gezellig hebt kunnen bijkomen van alle drukte.
En dat merelnest in je tuin is gewoon een lente cadeau.
Groetjes,

Jeanneke.

Gingini zei

Echt niet! Die merel zit naast m'n deur. Ik hoef de deur maar uit te gaan om hem te zien! ;) Er zit er ook eentje in de conifeer en eentje in de beukenhaag. Dus dat wordt weer heel laat snoeien dit jaar. :)

Gingini zei

Helemaal waar! :D

baukje zei

Wat een gezellige post weer en die rode quilt is erg mooi.! Denk je dat je je lang kunt beheersen?

Rita Janssen zei

Ga je echt niks nieuws starten? Moeilijk niet? Als je al die mooie dingen weer ziet in je tijdschriften kriebelt het weer :) ik ken dat! Benieuwd wat je met dat mooie poezenstofje gaat maken en je anemoontjestas wordt vast weer prachtig!
Groetjes, rita.

Een reactie posten