Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zondag 18 oktober 2015

Pinterest naaiwerkjeAl tijden ben ik een grote fan van Pinterest. Natuurlijk heb ik ook mijn eigen pagina's aangemaakt. Een ontzettend grote bron van ideeën, heerlijk!

Dus als ik op vakantie ga, kijk ik eerst of er een leuk werkje bij staat om te gaan maken.
De laatste keer voor een weekendje weg viel me dit etuitje op.
Dat leek me een lekker handwerkje, even iets anders dan breien of haken.;)

Voor vertrek alle benodigdheden voorbereid. 
Die paar vierkante lapjes van 5,5 x 5,5 cm waren natuurlijk zo gesneden. Dan had ik nog een stukje zijde vulling liggen dat ik gekregen had om te proberen. Ideaal hiervoor. Dan nog de voering, een rits en natuurlijk naaigaren en quiltgaren. 


De eerste avond in het hotel had ik de basis al klaar.
In sommige hotelkamers is er genoeg licht om te handwerken, maar meestal niet. Dus hoera voor mijn daglichtlamp met verlengsnoer. :)Maar dag twee was ik toch al flink opgeschoten. 
Geen internet, dus lekker veel handwerktijd.Je kunt zien dat het stukje zijdevulling toch iets te klein was. Maar met de ik-en-jij-steek was dat zo gefikst. De zijdevulling vond ik heel prettig om met de hand te quilten. Niet veel binnen gezeten, dus het etuitje moest thuis nog even afgemaakt worden.

Het is een fijne maat voor make up spulletjes geworden. en al volop in gebruik. :)
Dus heb je ook zin om er een te maken? Je weet nu waar de uitleg te vinden is.


1 opmerking:

Marian zei

Etuitje is leuk, heerlijk zo'n klein werkje tussendoor. Pinterest is inderdaad een bron van inspiratie, ik zit er ook nog eens heerlijk te snuffelen in een verloren kwartiertje. Niet langer, anders heb ik geen handwerktijd genoeg ;-).

Een reactie posten