Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


maandag 22 april 2013

Lenteperikelen

Wat heerlijk dat de lente eindelijk doorzet! Elk beetje tijd dat ik over heb, probeer ik in de tuin te zitten. Handwerkend natuurlijk, maar ook genietend van al die vogelgeluiden, bloemengeuren en van de zon. Wat heeft de winter dit jaar lang geduurd!

Behalve haken en breien, zit ik ook nog regelmatig te naaien hoor! Eerlijk gezegd meestal voor verstelwerk, of voor kleine projecten zoals cadeautjes en telefoonzakjes.Daarbij oefen ik soms ook nog met machinequilten. :) Maar elke dag een vierkant van 40 x 40 cm quilten, dat heb ik de laatste tijd overgeslagen.
Dat komt wel weer. :)
In ieder geval heb ik een mooi windvrij plekje in de tuin gevonden. Lekker in de zon alle stukjes van mijn huis aan elkaar naaien. Want mijn ufo is af en dit is de nieuwe ufo, Home street. De huizen van mijn moeder, mijn zussen en ik in één straat. Eerst de huizen appliceren, dan de bomen en daarna al het kleine spul borduren. Ik verheug me erop om hiermee te werken. :)
Wat ik ook elke lente weer schijn te moeten doen is afvallen. Niet veel, maar toch. Dus ben ik bezig met groene smoothies en ik vind het fantastisch!  Eerst heel erg eng om groene drankjes te drinken, maar lékker én ik val af! Het is steeds bladgroente met twee fruit. Ik heb er een blogje voor aangemaakt, zodat ik weet welke combinaties ik gehad heb en welke ik lekker vind. Ik zal het tabblad hierboven bij doen, voor de liefhebber. :)


Binnenkort hoop ik dan in Veldhoven bij de Expo in een wat slankere broek te kunnen lopen. :)
6 opmerkingen:

Pauline zei

Wat een mooie telefoonhoesjes! Zalig dat je nu in de zon kunt werken aan je familiestraatje.
Die smoothie ziet wel heel erg groen, maar als ik jou moet geloven is het lekker.... ik hou even mijn bedenkingen... :p
Ik hoop je te zien in Veldhoven.

Rita Janssen zei

Hele mooie handwerkjes heb je daar alweer gemaakt, je ziet dat ze in de zon gemaakt zijn, ze zien er zonnig uit! De smoothie is erg groen, maar vast gezond! Succes met het afvallen, bij mij blijft het een levenslange strijd!
Groetjes, rita.

Joke zei

Dat roze stofje, wat lief! En je smoothies zien er wel lekker uit, drink je dit dan in plaats van een maaltijd, of een dag alleen maar dit? Of???

Gingini zei

Nee joh, ipv de extraatjes. Dus gewoon eten en dan aanvullen met zo'n lekkere smoothie, yummie! :)

Gingini zei

Ik hoop jou ook te zien daar. :)

Gingini zei

Ja, echt wel levenslang. Maar deze versie is wel heel erg lekker. :)

Een reactie posten