Hallo, welkom op mijn weblog! Hier laat ik zien waar ik mee bezig ben. Laat het je inspireren!


zondag 20 januari 2013

Soms heb je gewoon mazzel :)Kom je even langs bij je buurtquiltwinkel, stapt daar zomaar Nel Meijer binnen! Nu is Nel Meijer werkelijk waar mijn meest favoriete quiltster van deze aardbol. Een lief mens dat van top tot teen bestaat uit creativiteit! Steeds weer nieuwe ideeën en altijd maar weer aan het werk met de meest bijzondere textielzaken.

Deze keer nam ze een prachtig boek mee, elke pagina een kunstwerk op zich. Het werd ook direct door iedereen bewonderd en ik heb er heel veel foto's van mogen maken. :) Inspiratie, inspiratie! Maar nee, eerst ufo's afmaken!!

Hundertwasser boek van Nel Meijer.
Als toetje had Nel meegenomen een prachtig stofrestjes gordijn, superleuk en kleurig. Hier heb je echt ontzettend veel stofrestjes voor nodig, maar dit idee hou ik in mijn achterhoofd. Mijn tijd komt nog wel! 


Nel heeft al tachtig grote quilts op haar naam staan! Bij de Naaidoos historie staan wat voorbeelden uit 2007 om je vingers bij af te likken. ;) Deze is mijn favoriet, daar heb ik zelf overheen gehangen om ieder blokje van te bewonderen. :) Ze zijn allemaal anders!


Maar er zijn er zoveel en ze zijn zo divers, Nel Meijers quilts blijven mij inspireren. Nog eentje dan, deze zag ik op de OEQC in Veldhoven in 2009. Snap je wat ik bedoel met inspirerend? Ja hé.


7 opmerkingen:

Quiltprinses zei

Wat een schat van een mens he?!
En haar creativiteit is eindeloos!
Groeten,
Gerda

baukje zei

Wat is dat gordijn leuk echt fantastisch en wat een leuk mens !

Corina zei

Ik had nog nooit van haar gehoord, maar dat ziet er zeker inspirerend uit ja, ik ga je link eens even bekijken...

Ingrid zei

Mooi!!!! Mazzelaar!

Pauline zei

Een ontmoeting en werkstukken om van te watertanden! Dan voel je je ineens een bovenste best bofferd!

Anoniem zei

Dat is inderdaad mazzel hebben Gini. Wat een prachtige werkstukken.

Rita Janssen zei

Leuke quilts Gini. Je had geluk dat Nel daar toekwam. Zij maakt hele mooie quilts zo te zien en dat stoffengordijn is ook een tof idee!
Groetjes, rita.

Een reactie posten